Preskočiť na hlavný obsah

Moje články o kozmetike podľa druhov

Moje články o kozmetike podľa druhov:

DEKORATÍVNA KOZMETIKA


Mejkapy, korektory, púdre, BB krémy
pripravuje sa Pupa, Max Factor, L'Oréal Paris, Vichy, Rimmel, Clarins

Tvárenky, bronzery
pripravuje sa Mary Kay, Rimmel

Očné tiene, lícenky
Dermacol: očné tiene (súčasť článku o líčení)
pripravuje sa Mary Kay, Rimmel, Dermacol, L'Oréeal Paris, Clinique, Dior, Yves Rocher,...

Linky, kontúrovacie ceruzky
pripravuje sa L'Oréeal Paris, Rimmel, Essence, Yves Rocher,...

Rúže, lesky na pery, fixky na pery
pripravuje sa L'Oréeal Paris, Rimmel, Max Factor, Esteé Lauder...

Špirálky
pripravuje sa L'Oréeal Paris, Rimmel, Estée Lauder, Astor,...

Podkladové bázy
pripravuje sa Pupa Milano

pripravuje sa Chanel, Miss Sporty, Essence, Maybelline,...

Kozmetické sety a iné
pripravujú sa aj ďalšie sety Pupa Milano

TELOVÁ A PLEŤOVÁ KOZMETIKA


Krémy, pleťové mlieka

Balzamy na pery

Pílingy telové i pleťové
Pupa Milano: soľný píling

Micelárne vody, čistiace gély i peny a iné odličovacie prípravky
Vichy: Pureté Thermale (micelárny voda)

Šampóny, kondicionéry, tekuté mydlá, sprchové gély

Parfémy, parfémované vody, toaletné vody

Termálne a dermálne vody

Rôzne:
pripravujú sa články o ústnej hygiene i stylingových prípravkoch na vlasy

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Ako vyrobiť formičku na vykrajovanie medovníčkov

Výroba vykrajovacej formičky nie je taká veda, ako by sa mohlo zdať. Dnes som pre vás pripravila trošku netradičný recept. Budeme robiť formičku. A nie žiadny stromček ani srdiečko. Ja som si vytvorila formičku mojej psej slečny. Aj vy nôžete mať taký tvar, aký si len zmyslíte. Tak čo? Idete do toho? Tento postup bola čistá improvizácia. Chcela som si pôvodne formičku kúpiť. Ibaže to poštovné by ma stálo viac než medovníčky pre tri 4-členné rodiny... Pozerala som po byte, z čoho by som formičku vyrobila, keď mi padol zrak na svietnik s vyhorenými čajovými sviečkami a bolo jasno. :-) Formičky sa isto dajú vyrobiť aj z iných materiálov. Raz som už skúšala vystrihovať pásiky z plechovky od oleja (a dorezala prsty poriadne), ale tento materiál sa pochopiteľne v domácnostiach nachádza najčastejšie a je ďaleko bezpečnejší i ohybnejší. A lacný. :-) Formička na vykrajovanie - návod s obrázkami Na výrobu formičky si nachystajte vypálené čajové sviečky v kovovej fólii. Myslím tým tie malé kahanc...

Kontaktujte ma

Pred necelými 6 rokmi, teda v čase, keď bol na tomto blogu publikovaný prvý článok " Kto je Bridget a kto je Veronika? ", som ešte presne nevedela, o čom tento blog bude. Chvíľkami to bolo prevažne o kozmetike, potom zasa o sebe, potom o práci, zdraví... taká "všehochuť". Dnes je obsah úplne jasný a keby ste mali k nemu otázky, alebo chceli so mnou nejakým spôsobom spolupracovať, kontakt na mňa nájdete v tomto článku. Presne 1. 1. 2013 som sa rozhodla pre radikálny krok. Všeobecné informácie o kozmetických procedúrach, obchodoch a rutine ostali na tomto mieste. Aj naďalej píšem o všetkom, čo ľudí zaujíma či môže zaujímať a články rôzneho druhu pribúdajú. No recenzie konkrétnych kozmetických produktov dostali svoj samostatný priestor. Produkty pre krásu, kozmetika, kozmetické pomôcky i parfumy sa odsťahovali preč a dali vznik novému blogu. Blog Awards4beauty - kozmetické oskary od New Bridget vám ukáže recenzie každého zaujímavého produktu, ktorý som kedy mala a ak...

Roláda z karé plnená zeleninou

Máte kus krásneho karé a uvažujete, čo by ste z neho spravili na obed? Priznajte si, prírodné rezne a minútky sú OUT. To už ste robili milión krát a možno vám ani nejdú na chuť. Skúste z mäska spraviť roládu a miniete všetko, čo máte v chladničke. Správna gazdinka nevyhodí nič. Všetko zužitkuje. Dnes mi to vôbec nemyslelo. Potrebovala som navariť obed a nie a nie vymyslieť, čo by sme mohli jesť. Všetky obľúbené jedla už totiž mama varila v týždni. Mohla som spraviť karé na prírodno. Len ho osoliť, okoreniť, opiecť na panvici, ale mne napadlo, že by som ho mohla niečím naplniť. Pozrela som staré kuchárske knižky, že aká je technológia a ako dlho sa to zhruba bude piecť. Nič... Ani teplota, ani čas. Nuž poďme improvizovať. Krok 1 Na obrázkoch som videla len raz zložené mäso, ale tej môj kus mäsa bol veľký. Takže som si vymyslela svojský rez v tvare písmena "U". Či je to tak správne, netuším, ale rezalo sa mi dobre. Prerušovaná čiara naznačuje miesto, kde som začala a šípky ukaz...