Preskočiť na hlavný obsah

Oriflame: Tripple Core rúž

Nikdy by som neverila, že toto raz napíšem. Mám rúž od Oriflame, je dokonca dobrý a aj jeho farba sa mi veľmi páči. Nechcem priveľmi chváliť a ani zatracovať túto značku, no doposiaľ som nemala veľa vecí, ktoré by mi (s výnimkou hojivého zázraku a ceruzky na oči) vyhovovali. Predvčerom som však dostala neskorý vianočný darček a kvôli svojej peknej farbe dostal šancu.



Moje vlasy nie sú práve výrazné, čiže ja som presne ten typ, ktorého rúž by mal ladiť s celým outfitom. Rúžov som mala už viacero, ale ani jeden nebol v takejto farbe. Táto farba nie je ani ružová, ani oranžová, zhoduje sa s väčšinou mojich obľúbených šperkov, ladí s väčšinou oblečenia. Vyhovuje mi.

Rúž pozostáva z troch vrstviev. Okrajová vrstva je farebná a len mierne lesklá. Je to rúž samotný, a aj keď sa jeho farba nezdá na prvý pohľad ako najviac intenzívna, určuje výsledný farebný efekt. Stred tvorí balzam na pery príjemnej vône. Priestor medzi týmito dvoma vrstvami vyplnil lesk, ktorý perám dodáva úžasný lesk meniaci farby.

Keď som čerstvo nalíčené pery odfotografovala bez blesku, na obrázku ostala zachytená skutočná farba rúžu. Je to presne taká farbička, ako ukazuje obal, čo ma teší. Nemám rada, keď je na obale nakreslené niečo, čo má od reality príliš ďaleko. Keď si kúpim rúž, ktorého obal znázorňuje krvavo červený odtieň, tak presne taký odtieň chcem mať. Nie vínový ani iný.


Urobila som pre istotu aj fotografiu s bleskom. Presne takto budú vaše pery vyzerať, keď na vás zasvieti slniečko, alebo sa dostanete do silnejšieho svetla. Je to ešte stále jedna a tá istá farba, akurát lek je výraznejší.


Farbička je jemná, ale intenzívna. Odtieň výrobca nazval "Amazing Peach". Vďaka lesku sa pekne trbliece na svetle. Hoci ja lesky príliš nemusím (väčšina je lepkavých a príliš sladkých), tento vynález mi (na počudovanie) vôbec nevadí. Je sladký, to je veru pravda, ale rúž to "sladké mastenie" mierne tlmí a preto ma nič nezvádza k tomu, aby som si ho do piatich minút celý zlízala z pier. Vydrží teda kratšie ako rúž, ale určite dlhšie než lesk. Kto by ho chcel, ten si môže vybrať až z 8 farebných kombinácií (ten môj je prvý naľavo). V ponuke vraj bola aj lmitovaná špeciálna edícia s jadrom v tvare srdca, ale nemám informácie, či sa ešte stále dá zohnať. Ak áno, bol by to celkom pekný darček na Valentína.


Zdroj obrázku: www.vemale.com

Výdržou sa nedá priradiť k TOP desiatke rúžov, tú mu totiž skracuje lesk i balzam, ale keby som mala zostaviť tabuľku hybridov a začala ich medzi sebou porovnávať, myslím, že tento by sa v nej určite umiestnil. Zatiaľ na prvej priečke, lebo som nikdy nič takéto nemala, ale je celkom možné, že mu jeho prvenstvo nič iné tak skoro nevyfúkne.

Rúž má obsahovať avokádový a jojobový olej, harmanček i vitamín E. Mám z neho dobrý pocit a niečo mi hovorí, že aj keď mi z pier zlezie po cca dvoch či troch hodinách, bude to ozaj kvalitný rúž - hybrid. Máloktorý rúž je taký krémový, aby po zmiznutí zanechal akýkoľvek pocit. Väčšina mizne bez stopy. Po aplikácii tohoto rúžu však pery ostávajú jemné. Výživný účinok balzamu i lesku je evidentný. Vidieť ho i cítiť.

Moje hodnotenie výrobku:

Textúra: veľmi ľahká (to asi kvôli tomu lesku)
Farebná sýtosť: 4
Výdrž: dobrá (2 - 3 hodiny)
Celková spokojnosť: 8, keby som ho hodnotila ako rúž, inak by som dala aj desiatku
Cena: okolo 9 EUR

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Ako vyrobiť formičku na vykrajovanie medovníčkov

Výroba vykrajovacej formičky nie je taká veda, ako by sa mohlo zdať. Dnes som pre vás pripravila trošku netradičný recept. Budeme robiť formičku. A nie žiadny stromček ani srdiečko. Ja som si vytvorila formičku mojej psej slečny. Aj vy nôžete mať taký tvar, aký si len zmyslíte. Tak čo? Idete do toho? Tento postup bola čistá improvizácia. Chcela som si pôvodne formičku kúpiť. Ibaže to poštovné by ma stálo viac než medovníčky pre tri 4-členné rodiny... Pozerala som po byte, z čoho by som formičku vyrobila, keď mi padol zrak na svietnik s vyhorenými čajovými sviečkami a bolo jasno. :-) Formičky sa isto dajú vyrobiť aj z iných materiálov. Raz som už skúšala vystrihovať pásiky z plechovky od oleja (a dorezala prsty poriadne), ale tento materiál sa pochopiteľne v domácnostiach nachádza najčastejšie a je ďaleko bezpečnejší i ohybnejší. A lacný. :-) Formička na vykrajovanie - návod s obrázkami Na výrobu formičky si nachystajte vypálené čajové sviečky v kovovej fólii. Myslím tým tie malé kahanc...

Intolerancia potravín = veľmi podceňovaná príčina AE

U niektorých ľudí sa atopický ekzém aspoň v lete zlepší. Navštevujeme rôzne miesta a ak sa podarí i výlet k moru, aspoň na pár dní, je to len a len skvelé. Atopia však nikdy nezmizne. Je schopná vám prihnať svrbenie doslova na počkanie. Čomu sa teda máte vyvarovať a čo nepodceniť? Než sa začnem venovať jednej z najzávažnejších príčin, prečo atopický ekzém nemizne zo životov ľudí, navrhujem zmeniť uhol pohľadu. Atopia nie je predispozícia alebo protivník, s ktorým musíte urputne bojovať. Už v minulom článku o atopii som spomenula, že za všetkým treba hľadať v prvom rade imunitu . Tej stres a panika neprospieva. Presne naopak. Pod vplyvom stresových hormónov pokožka svrbí ešte viac. Oveľa lepšie je nedať atopii zámienku , aby vôbec na vás ten atopický ekzém zoslala. K AE s pokojom - čím viac stresu, tým horšie Príkladom človeka postihnutého ekzémom vyvolaným stresom je môj priateľ. Každé stresové obdobie v práci uňho rozpoznám na prvý pohľad. Nohy má šupinaté ako koža ryby. Aj by som v...

Zdravé medové cookies

Aj zo zdravej múky už viem piecť. Dnes som si to odskúšala s týmito sušienkami zvanými cookies. Pôvodný recept je iný, ale s trochou fantázie a snahy si ho môžete pomeniť, aby boli cookies zdravšie. Nie je to síce pochutina na každý deň, no keby človeka prepadla chuť a mal by "zbagrovať" celú čokoládu, toto je menšie zlo, nie? SUROVINY: 100g masla 80g trstinového cukru 2 vajíčka 120g medu 1 lyžička škorice 240g hladkej múky alebo okolo 200g hladkej špaldovej múky 1 lyžička prášku do pečiva 100g čokolády na varenie 80g vlašských /pekanových/ orechov MOŽNÉ OBMENY: namiesto čokolády a orechov môžu byť aj hrozienka, sušené ovocie, ochutené ovsené vločky, prípadne kandizované ovocie - namiešať tak, aby zmesi bolo 180 g. Ja som dnes použila 120g pražených ovsených vločiek + 60g brusníc. Skúšala som kedysi aj s klasickými vločkami, ale vtedy treba dať menej múky, lebo vločky sa dosť napijú. POSTUP: V miske rozšľaháme maslo s cukrom a postupne pomaly pridávame vajíčka. Nedávajte nara...